HTML

Rendőrségi közlemény

2013.10.22. 13:42 vkaresz6

A rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte és gyanúsítottként hallgatta ki F. Lulut(2). V.Jánosné rendőrségi szóvivő a sajtótájékoztatón elmondta hogy a gyanúsított megharapta L. Renátót a helyi roma kisebség képviselőjét mikor megakarta dézsmálni az október 23. át megelőző forradalmi összejövetelre érkező Ts.Kings vodka szálítmányt ezzel az önbíráskodás tényállását megvalósítva.

lulu.JPG                                                       A gyanúsított éppen támadni készül

A rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva elzárkózott minden további információ közlésétől. Az ügyben megszólalt Orbán Viktor is aki felháborítónak találta a történteket ami egyértelműen az elmúlt szocialista kormányok kudarcának és nemtörődömségének köszönhető és azonnali békemenetet rendelt el a kálvária téri parkba valamint ígéretet tett hogy az október 23. át megelőző forradalmi összejövetel hagyományát a betonszilárdságú alkotmányunk 7. módosításával az alaptörvényben rögzíti. A gyanúsított gazdáját F. Tímeát lapzártáig nem sikerült utolérni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jelesnephagyomanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr15592333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása